Jarní trh

22.03.2020 10:18
Milí sousedé a sousedky z Lištátu a okolí,
přijměte pozvání k příležitotnému setkání ,nákupu, prodeji, výměně  a navštivte
                        JARNÍ TRH V LIBŠTÁTĚ "V LIPKÁCH"
na sále KD a na veřejném prostranství na náměstí v sobotu 21.3.2020 od 8.30 do 12.00 hod.

Přijďte  prodat, koupit, vyměnit svoje výrobky, přebytky, nápady.Chcete-li se připojit k sousedkám a obohatit průběh trhu , přidejte se k nám.
Neváhejme zapojit děti ,dejme jim možnost vydělat si svými dovednostmi na nadcházející pouť . Odměnou vám bude jejich radost a pocit štěstí ,když uvidíte jak se učí pracovat .Následné umění verbálně prodat nebo vyměnit, je neméně důležité.
Koupíte jarní dekorace,malovaná vejce, pomlázky, košíky a petrklíče.Med, bylinky, sirupy, marmelády,čaj. Mýdla, sůl a bylinky do koupele, mastičky, balzámy. Šité, háčkované a pletené oděvní doplńky pro děti i dospělé, tašky na nákup, zástěry a chńapky  do kuchyně, polštářky pro odpočinek.
Malované obrázky a kamínky, drátované klenoty a bižuterie na parádu,...hrníčky ,konvice na čaj, misky,..
Pro děti budou tvořivé dílničky připravené ZŠ, malé sousedky tradičně svými výrobky obohatí trh.
Bude i obvyklé občerstvení . Lahůdky, perníčky, zákusky , cukrovinky,chleba ryby a uzené. Myslivecká kuchyně /s možností nákupu domů do vlastních nádob/ pivo, káva, čaj, teplá medovina.
Nabídněte svoje služby - masáže, cvičení, aražování, šití, spravování.Přijďte se poradit jak se vypořádat s jarní únavou a nachlazením pomocí darů  přírody / čaje/. OBOHAŤTE SEBE I DRUHÉ PŘÍTOMNOSTÍ NA TRHU!
Na Vaši návštěvu se těší  Libštátské sousedky ve spolupráci s ÚMě Libštát
https://trhy-libstat.webnode.cz// ,728 739 286